Üniversitemiz Sosyal Ağ Platformu Duyurusu

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Kurumsal Linkedin Hesabımız
Öğrencilerimiz, Linkedin Sosyal Ağ Platformu ile iş olanakları ve sektörler hakkında bilgi edinebilir, ağ üzerinden yapılan tavsiye ve önerileri dikkate alabilir, yeni kariyer fırsatları yakalayabilir.
Mezunlarımız ve Üniversitemiz diğer tüm mensupları da, değerli tavsiyelerini ve görüşlerini paylaşabilir, kariyerlerini geliştirme fırsatlarını yakalayabilir, yetkinlik ve bilgilerini arttırabilir.
Ayrıca iş hayatına atılan Üniversitemiz mezunlarının sektör/şehir/meslek istatistiklerini görebilir ve gelecek hakkında daha sağlıklı hedefler belirleyebilirsiniz.
Yapmanız gereken, kendiniz ile ilgili bir Linkedin Profili oluşturup Üniversitemiz mezunu/öğrencisi olduğunuzu belirten bilgiler ile sosyal ağımıza dahil olmaktır. Üyelik için tıklayınız.

Son Güncelleme Tarihi : 02.06.2015 10:36:45 Okunma Sayısı : 4790