MSKÜ Senatosundan Kamuoyuna Duyurulur

"Ülkemizde özellikle Haziran 2015’ten itibaren bölücü terör örgütü artan hain saldırılarıyla, kan dökmeye devam etmekte ve yüzyıllardır kardeşlik ve barış içinde yaşayan ülkemiz insanlarının huzurunu bozmak, aralarında kargaşa çıkarmak, kardeşlik duygularıyla bir arada yaşayan insanlarımızı birbirine düşman etmek için her türlü hile ve tuzağı haince sergilemektedir.

Aziz milletimiz, tarihten aldığı birlik-beraberlik gücüyle, kardeşliğimize ve geleceğimize kasteden insanlık düşmanı hain teröristlerin ve onlarla iş birliği yapan iç ve dış odakların kirli  emellerine ulaşmasını engelleyecek ve birlik-beraberliğimizin bozulmasına asla müsaade etmeyecektir.

Menfur terör eylemleriyle güzel ülkemizin birlik ve dirliğini bozmaya çalışan millet, vatan ve insanlık düşmanları hain teröristleri ve işbirlikçilerini şiddetle kınıyor ve lânetliyoruz. Saldırılara maruz kalan, ülkemizin birlik ve bütünlüğü için hayatını feda etmekten çekinmeyen vatan ve millet sevdalısı kahraman ve cesur Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve Türk Polis Teşkilatımızın, bütün varlığımızla yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz.

Geçmişte dünyanın en köklü medeniyetlerini kurmuş olan ve günümüzde de bu gücünü devam ettiren devletimiz, sarsılmaz gücüyle, bu terörist oluşumu iç ve dış destekçileriyle birlikte yok etmesini bilecektir. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi mensupları,  devletimizin ve ülkemizin bölünmez bütünlüğü hususunda sarsılmaz bir kararlılığa sahiptir ve sahip olmaya devam edecektir. Bu doğrultuda, Üniversite senatosu olarak, hain terör örgütünü ve bu kanlı terör örgütüne destek olanları şiddetle lânetliyoruz. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Senatosu olarak, bu hain saldırılar sonucunda şehit düşen tüm askerlerimize ve güvenlik güçlerimize Yüce Allah’tan rahmet; aziz milletimize, acılı ailelerine sabır; yaralı olan askerlerimize  acil şifalar diliyoruz.”

 

Son Güncelleme Tarihi : 17.09.2015 18:15:19 Okunma Sayısı : 4330

Son Duyurular