Yürütülen Projelerde Bursiyer Olma Fırsatı

Konusunda yetkin öğretim üyeleri danışmanlığında, güncel ve tematik alanlarda yükseköğrenimini tamamlamak ister misin?

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi proje bursiyeri öğrencilerine düşük ücretle barınma imkanı da sağlamaktadır.

Güncel bursiyer olma fırsatları:

Proje Yürütücüsü: Prof Dr Ülkü Anık (Fen Fakültesi Kimya Bölümü)

Proje Adı: Elektronano Sialik Asit Tanı Platformlarının Geliştirilmesi (COST Projesi)

Proje süresi: 30 ay

Burs miktarı: 3000 TL/ay

Bursiyerlerde aranan özellikler: Güz döneminde MSKÜ Kimya Anabilim Dalında ilgili öğretim üyesi danışmalığında yüksek lisansa başlamak, Orta derecede İngilizce bilmek

Bilgi için iletişim: 0-252-2111503, ulkuanik@mu.edu.tr

Proje Yürütücüsü: Prof Dr Ülkü Anık (Fen Fakültesi Kimya Bölümü)

Proje Adı: Electronano diagnostic Leishmania platforms (TÜBİTAK-Tunus İkili İşbirliği Projesi)

Proje süresi: 36 ay

Burs miktarı: 3000 TL/ay

Bilgi için iletişim: 0-252-2111503, ulkuanik@mu.edu.tr