Üniversitemizden Kamuoyuna Duyurulur

İstanbul Vezneciler’de meydana gelen menfur terör saldırısında, Üniversitemiz Edebiyat Fakültesi Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları Bölümü mezunu öğrencimiz polis memuru Yaşar Özlem de şehit olmuştur. Öncelikle saldırıyı şiddetle kınıyor, saldırıda şehit olan öğrencimize, mesai arkadaşlarına ve yaşamını yitiren diğer vatandaşlarımıza Yüce Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralananlara ise acil şifalar diliyoruz. Terör saldırılarının hiçbir zaman amacına ulaşamayacağı gerçeği ortadadır. Milletimiz, geçmişten günümüze birlik ve beraberliğimizi bozacak her girişimi bertaraf etmiş ve terörü kardeşlik ruhuyla yenmiştir. Ülkemizin birliğine yönelik yapılan hain terör saldırılarında şehit olan polislerimizin ve vatandaşlarımızın ruhları şad olsun, milletimizin başı sağ olsun.

Sandıklı'da yapılacak olan cenaze töreni için yarın (08.06.2016) saat 08:30'da Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtından araç kaldırılacaktır. Şehidimize Allahtan rahmet dileriz.

Son Güncelleme Tarihi : 07.06.2016 23:24:38 Okunma Sayısı : 6208