Üniversitemizde AB Destekli Sertifikalı Eğitim Programı

AB Hayat Boyu Ögrenme Programı Projesi

Gençler İçin İş Geliştirme ve İstihdam Eğitimi

AEGEE Europe Youth Unemployement Projesi, AEGEE İzmir ve  Dokuz Eylül Üniversitesi AB Bölümü ortaklığı ile  ''Jean Monnet Center of Excellence'' tarafından fonlanan yurtdışında gönüllülük, AB fonları ve girişimcilik temalarını içeren ''Gençler İçin İş Geliştirme ve İstihdam Eğitimi'' Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde, 20-21 Nisan 2013 tarihlerinde gerçekleşecektir.

Eğer yurtdışında gönüllülük fırsatları, AB projeleri ile ilgileniyor ve gelecekte yerel/uluslararası düzeyde gerçekleştirmek istediğiniz projeler için gerekli bilgilere ve motivasyona ihtiyaç duyuyorsanız, bu egitime katilim sizin için önemli bir fırsat olacaktır.

Eğitim Yeri: Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Kötekli Yerleşkesi– Atatürk Kültür Merkezi

Eğitim Tarihi: 20-21 Nisan 2013 Cumartesi&Pazar

Eğitim Başlangıç Saati: Katılımcıların eğitim verilecek olan Cumartesi ve Pazar günleri saat 09:15'te eğitim yerinde olması gerekmektedir.

Eğitmenler: Başak Uslu, Onur Metin

* Sertifika alınabilmesi için 2 günlük eğitimin “tamamına” katılım gerekmektedir.

Son Başvuru Tarihi: 16 Nisan 2013 Salı - Saat 17:00

Eğitim kursunda yer almak isteyen arkadaşlar başvuru formunu son başvuru tarihine kadar doldurup onurmetin.tr@gmail.com adresine başvurularını yollayabilirler.

Başvuru Formu için tıklayınız.

Eğitim Programı için tıklayınız.

Proje tanıtımı için tıklayınız.

Başvuruların seçimleri 17 Nisan 2013 Çarşamba günü, en geç saat 10:00’a kadar belli olacak ve tarafınıza e-posta ve ardından sms olarak iletilecektir. E-posta olarak kesin katılım onayınızı aynı adreslere, 17 Nisan 2013 Çarşamba günü saat 20:00’a kadar göndermiş olmanız gerekmektedir. Saat 20:00’a kadar katılımını onaylamayan katılımcılar yerine yedek listeden değerlendirme ve seçim yapılacaktır.

Başvuru yapacak katılımcı adaylarımız başvuru formlarını; kendi ad soyadlarını kullanarak Ad_ Soyad _Girisimcilik formatında kaydetmelerini ve bu şekilde göndermelerini rica eder tüm başvuru sahiplerine başarılar dileriz.

Saygılarımızla,

Gençler İçin İş Geliştirme ve İstihdam Eğitimi Eğitmenleri

Jean Monnet Mukemmeliyet Merkezi – AB Projesi

Not: Proje ya da başvuru ile ilgili daha ayrıntılı bilgi için Muğla S. K. Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü'nden Demet Kutucuoğlu (0252 211 1960) ile görüşebilirsiniz.

Son Güncelleme Tarihi : 12.04.2013 14:14:33 Okunma Sayısı : 5875