Üniversitemiz Yeni Maskotuna İsim Arıyor!

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Yeni Maskotuna İsim Arıyor!

Üniversitemiz, şirin Dalyan beldemizin vazgeçilmez sembolü haline gelmiş ve beldesiyle özdeşleşmiş olan Caretta Carettası’nı maskotu olarak belirlemişti. Şimdi maskotumuza isim arıyoruz. En güzel ismi sen bul ve iPad kazan.

Yarışmaya Nasıl Katılırım?

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’ni en iyi tanımlayan ve Üniversitenin ruhunu yansıtan bir isim ile yarışmaya katılabilir, Üniversite-Öğrenci bütünleşmesine katkıda bulunabilir, kendinden de kalıcı bir iz bırakabilirsin. Tabi bu arada güzel bir ödülün de sahibi olabilirsin. Yapman gereken tek şey bulduğun önerileri facebook@mu.edu.tr adresine, ad-soyadını, cep telefonunu ve öğrenci/personel/mezun durumlarından hangisi olduğunu belirterek, e-posta yolu ile göndermek. Mesajım ulaştı mı acaba diye kaygılanma! Öneri bize ulaştığı anda, alındığına dair e-posta tarafınıza bildirilecek. Yarışmaya en fazla üç isim önerisi ile katılabilirsin.

Değerlendirme Aşaması

Üniversite Yönetiminin belirleyeceği, öğrencilerimizden 1 kişi, İdari Personelden 1 kişi ve Akademik Personelden 2 kişi olmak üzere toplam 4 kişilik jüri ekibi, e-posta adresine gelen isim önerilerini, değerlendirmeden geçirecek (telif hakları, tanınmış marka/kurum isimleri vb. diğer nedenlerden dolayı uygun olmadığı tespit edilen isimler hariç tutulacak). Değerlendirme sonucunda seçilecek olan bir isim, yarışmanın birincisi olacak.

Ödül

Seçilen ismin önerisinin sahibi iPad 16GB WiFi (4. Nesil) ile ödüllendirilecek. Eğer birinci olan ismi birden fazla kişi göndermiş ise,  tarih veya saate göre önce gönderen ilk üç kişi birinci seçilecek ve her biri iPad Mini WiFi ile ödüllendirilecek.

Son Katılım Tarihi: 31 Mayıs 2013

Değerlendirme Tarihi: 03-04 Haziran 2013

Ödülün Verileceği Tarih: 05 Haziran 2013

Yarışmaya tüm öğrenci, personel ve mezunlarımız katılabilir.

Haydi Üniversite, yaratıcılık başlasın!

Bu yarışmanın işleyiş ve kuralları Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Genel Sekreterliği tarafından düzenlenmektedir. Bu metinde geçmeyen durumların ortaya çıkması durumunda kurallar genel sekreterlik yarışma düzenleme komitesi tarafından düzenlenecektir. Jürinin ödüle değer isim bulmadığı durumda düzenleme komitesi yarışmayı tekrar ya da iptal hakkını saklı tutar.

Maskot projemize destek veren ve yarışma için belirlenen ödülü sağlayan Dalyan Belediyesine teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi : 23.05.2013 09:38:36 Okunma Sayısı : 7152