Üniversitemiz Öğrencilerine Yönelik “Ege Bölgesi Kariyer Fuarı”

T.C. Cumhurbaşkanlığı himayesinde Ege Bölgesi’ndeki üniversitelerin bir araya getirilerek bölgedeki üniversite öğrencileri için “Ege Bölgesi Kariyer Fuarı” organizasyonu gerçekleştirilecektir.

 

Etkinlik; Ege Bölgesi’ndeki Ege Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, İzmir Demokrasi Üniversitesi, İzmir Bakırçay Üniversitesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi, Yaşar Üniversitesi, Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Balıkesir Üniversitesi, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Pamukkale Üniversitesi, Uşak Üniversitesi’nin öğrencilerine yönelik olacaktır.

 

Üniversitemizin de yer aldığı Ege Bölgesi’ndeki 17 üniversitenin öğrencilerinin katılımına açık olan “Ege Bölgesi Kariyer Fuarı” 14 Mart 2019 Perşembe günü 09.00-18.00 saatleri arasında İzmir Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleşecektir.

 

Atölye çalışmaları, mülakat simülasyonları, örnek olay analizleri, paneller ve firmalarla mülakatların yapılacağı ulusal çapta öneme sahip olan etkinlik Katılımcı firmalar ile  Ege bölgesindeki 17 üniversiteden katılım gösterecek öğrencilerin bir araya gelerek karşılıklı olarak kariyer fırsatlarını değerlendirme imkanı sunmaktadır.

Daha Fazla Bilgi İçin

 

 

 

 

 

 

Son Güncelleme Tarihi : 22.03.2019 10:29:35 Okunma Sayısı : 4452

Son Duyurular