Üniversitemiz Maskot Projesi

Fark yaratan, iz bırakan Türkiye’nin ve dünyanın değişen dinamiklerine evrensel bakan, yerli kalan, değerlerine bağlı, yeniliğe açık, akademisyenlerin, ögrencilerin ve çalısanların potansiyelini açığa çıkartan çözümler sunan ve güvenli bir gelecek vizyonu olusturan Üniversitemizi daha güzel ve daha ileriye taşıyan sıra dışı bir projemizi ifade etmektedir.

Bilgi, tarih, teknoloji, spor, girişimcilik, turizm ve sanatın birlestiği bir “kent” üniversitesini yansıtan yaratıcı, modern, akılda kalıcı ve işlevsel kullanıma olanak sağlayacak şekilde oluşturulacak bir maskotun tasarlanması amaçlanmış ve protipi bu sunum kitapçığında paylaşılmıştır.

Ögrencilerin ve çalışanların Üniversite ile duygusal bir iletişim kurması açısından önemli olan maskot tasarımı, Üniversite kimliginin vücuda bürünmesi olarak da değerlendirilebilir.

[video]http://video.mu.edu.tr/maskot.flv[/video]

Görseller