Üniversitemiz AB Hayatboyu Öğrenme Programı Projesinde

Avrupa Birliği Hayatboyu Öğrenme Programı (LLP) Leonardo da Vinci Yenilik Transferi faaliyeti kapsamında 2013 yılı teklif çağrısı dönemi, Yenilik Transferi Projeleri değerlendirme sonuçları Ulusal Ajans tarafından ilan edilmiştir. Üniversitemiz koordinatörlüğünde yürütülen ve Gazi Üniversitesi, Uludağ Üniversitesi, Budapest Business School, Slovenia GIA College, Kaunas University of Technology, Ankara SMMMO, Bursa SMMMO ve Türkiye Dış Ticaret Vakfı ortaklığında, Üniversitemiz öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Tuğba Uçma Uysal’ın koordinatör olarak ve Öğr.Gör.Ali Naci Karabulut ile Öğr.Gör.Ali Çağlar Uzun’un araştırmacı olarak yer aldığı “Holistic Approach to Risk-Based Internal Financial Control for SMEs (HARBIF)” projesi desteklenmeye uygun görülmüştür.

Son Güncelleme Tarihi : 10.09.2013 09:08:59 Okunma Sayısı : 5302