Taşeron Firmalarda Çalışan İşçilerin “Sürekli İşçi” Kadrolarına Geçirilmelerine İlişkin Başvuru Sonuçlarının İlanı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlüğünden Duyuru

Taşeron Firmalarda Çalışan İşçilerin “Sürekli İşçi” Kadrolarına Geçirilmelerine İlişkin Başvuru Sonuçlarının İlanı

24 Aralık 2017 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ve 01/01/2018 tarih ve 30288 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan “Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmet Alımı Sözleşmeleri Kapsamında Çalıştırılmakta Olan işçilerin Sürekli İşçi Kadrolarına veya Mahalli İdare Şirketlerinde İşçi Statüsüne Geçirilmesine İlişkin, 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Geçici 23 ve Geçici 24. maddelerinin Uygulanmasına Dair Usul ve Esaslar” ile belirlenen kriterler çerçevesinde yapılan ön inceleme ve esas inceleme sonucunda sınava girmeye hak kazanan ve sınava girmeye hak kazanamayan kişilere ilişkin listeler aşağıda yer almaktadır.

Listelerde isimleri yer alan kişiler hakkında “Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Yönetmeliği” hükümleri doğrultusunda yapılacak arşiv araştırmasının sonucunda elde edilen bilgilere göre yeniden değerlendirme yapılacaktır.

İlana ilişkin gerekçeli itiraz dilekçelerinin en geç (3 gün içerisinde) 23 Şubat 2018 Cuma günü saat 17:30’a kadar Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlüğü Genel Evrak Birimine teslim edilmesi gerekmektedir.

20/02/2018

Ek-1: Sınava Girmeye Hak Kazananlar

- Temizlik Görevlileri listesi için tıklayınız.

- Özel Güvenlik Görevlileri listesi için tıklayınız.

- Döner Sermayede Görev Yapan Görevliler listesi için tıklayınız.

Ek-2: Sınava Girmeye Hak Kazanamayanlar

-Başvurusu Kabul Edilmeyenler listesi için tıklayınız. 

Son Güncelleme Tarihi : 20.02.2018 14:56:39 Okunma Sayısı : 7263

Son Duyurular