Spor Bilimleri Fakültemizin Başarıları

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi, Mart ayı içerisinde farklı branşlarda aldığı çeşitli ödüllerle adından söz ettirdi.

-2 altın 3 Gümüş ve 5 bronz olmak üzere toplamda 10 madalya ile Üniversitelerarası Türkiye Kickboks şampiyonasında dereceye girmesi,

-17-20 Mart 2016 Tarihlerinde Antalya’da yapılan 1.lig maçlarında Erkek Tenis Takımının grup 2.si olması,

-14-18 Mart 2016 tarihleri arasında Muğla’da Yapılan Üniversitelerarası 2. Lig Müsabakalarında Bayanlar Salon Futbol Takımının 2. olması,

-Üniversiteler Türkiye Boks Şampiyonasında Boks Takımı Sporcusu Gökhan Köse’nin Türkiye 3.sü olması bu başarılar içerisinde yer almaktadır. Üniversitemizin yüzünü güldüren bu başarılarından dolayı öğrencilerimizi ve eğitmenlerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Son Güncelleme Tarihi : 21.03.2016 11:51:52 Okunma Sayısı : 4095