Sıtkı Koçman Öğrenci Sarayı Personel Yemek Hizmetine İlişkin Duyuru

Sıtkı Koçman Öğrenci Sarayında Personel Yemek Hizmeti Başladı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Yemek Servisi Yürütme Komisyonu tarafından memur öğle yemeği hizmeti alımı (4 çeşit yemek), 26 Ekim 2020 tarihinde yapılan ihale ile 14,76 + KDV (15,94.-TL) olarak Nazar Unlu Mamüller Gıda Paz.Turizm Ticaret A.Ş. firmasında kalmıştır.

Haftalık-aylık yemek menüsü Üniversitemiz web sayfasında yayınlanmaktadır.

Günlük Yemek Ücreti Devlet Memurları Yiyecek Yardımı Yönetmeliğinin 4.maddesine göre devlet yemek maliyetinin en fazla yarısını karşılar hükmü gereğince Üniversitemizin 21 Ekim 2020 tarih 1229/25 sayılı Yönetim Kurulu kararı doğrultusunda akademik ve idari personelin ek göstergelerine göre günlük 8-9-10 TL olarak belirlenmiştir.

Aynı yönetmeliğin 5. Maddesinde yemek hizmetinden yararlanan personel sayısının asgari 50 kişi olması gerekir denildiğinden talebin 50 kişiden az olması halinde yemek hizmeti verilemeyecektir.

2 Kasım 2020 tarihinde başlayan haftada yeterli sayıya ulaşılamamış olup bu hafta içerisinde de yeterli sayıya ulaşılamaması durumunda yemek hizmeti iptal edilecektir.

Haftalık öğle yemeği yemek isteyenlerin Sıtkı Koçman Öğrenci Sarayından para yüklemeleri ve sonrasında internet üzerinden işlem yapmaları gerekmektedir.

Haftalık kart yükleme işlemi her hafta Pazartesi 08.30 dan Cuma 15.00 e kadar devam etmektedir.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Yemek Servisi Yürütme Komisyonu

Son Güncelleme Tarihi : 04.11.2020 13:46:26 Okunma Sayısı : 2341