Rektörümüz Prof. Dr. Mansur HARMANDAR’ın Üniversitemiz Akademik Ve İdari Personeline Teşekkürü

7 Ağustos Pazar günü İstanbul’da Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımıyla gerçekleştirilen “Demokrasi ve Şehitler Mitingi” ile eş zamanlı olarak ilimiz Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan  “Demokrasi ve Şehitler Mitingi”ne tek ses ve tek yürekle demokrasi ve milli iradeye sahip çıkarak, Sayın Başbakan Yardımcımız, Sayın Valimiz, Sayın Milletvekillerimiz, Sayın İl Protokolümüz, Siyasi Partilerin Temsilcileri,  Basın Mensuplarımız, duyarlı vatandaşlarımız ve  Üniversitemiz personeli  büyük bir katılım sergilemiştir. Çok büyük bir çoğunlukla, büyük bir demokrasi aşkı ve sağduyu sergileyerek “Demokrasi ve Şehitler Mitingi”ne katılan Üniversitemizin yöneticileri, akademik ve idari personeline  çok teşekkür eder; selamlarımı sunarım.

Prof. Dr. Mansur HARMANDAR

Son Güncelleme Tarihi : 10.08.2016 17:28:06 Okunma Sayısı : 8527