Öğretim Üyelerimizin Projesi Avrupa Birliği Erasmus Programında

Ondokuz Mayıs Üniversitesi koordinatörlüğünde ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi, Tampere University of Applied Science (Finlandiya), Trusted Business Partners Kft (Macaristan),  Rigas Tehniska Universitate (Letonya), FUNDACION Fundecyt - Parque Cientifico Y Tecnologico De Extremadura-Fundecyt Pctex (İspanya), ortaklığında, Üniversitemiz, Fethiye İşletme Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi ve Üniversitemiz Araştırma Uygulama ve Proje Koordinasyon Merkezi (MÜPKOM) Müdürü Doç. Dr. Tuğba Uçma Uysal’ın koordinatör, Dr. Ali Naci Karabulut ve Öğr. Gör. Ali Çağlar Uzun’un araştırmacı olarak görev yaptıkları, Coaches of SMEs: 5POINTS Trainings başlıklı, 268.302 Euro bütçeli proje Avrupa Birliği Erasmus + Programı 2014 Yılı Anaeylem 2 Stratejik Ortaklıklar Mesleki Eğitim projesi olarak desteklenmeye değer bulunmuştur. Öğretim elemanlarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

Son Güncelleme Tarihi : 22.09.2014 10:17:00 Okunma Sayısı : 4536