Öğretim Görevlisi Alımında Sınava Girmeye Hak Kazanan Adaylar İçin Sınav Bilgileri

Ormancılık Bölümü Avcılık ve Yaban Hayatı Programı, Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı öğretim görevlisi alımı ön değerlendirme sonucu sınava girmeye hak kazanan adaylar için sınav bilgileri.

SINAV SAATİ           :  14:00

SINAV YERİ              :  Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi / Menteşe Kütüphanesi
                                                        Menteşe/MUĞLA

Ulaştırma Hizmetleri Bölümü, Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Programı öğretim görevlisi alımı ön değerlendirme sonucu sınava girmeye hak kazanan adaylar için sınav bilgileri.

SINAV SAATİ           :  10:00

SINAV YERİ              :  DALAMAN MESLEK YÜKSEKOKULU
                                                        DALAMAN/MUĞLA

Dış Ticaret Bölümü, Dış Ticaret Programı öğretim görevlisi alımı ön değerlendirme sonucu sınava girmeye hak kazanan adaylar için sınav bilgileri.

SINAV SAATİ           :  10:00

SINAV YERİ              :  DALAMAN MESLEK YÜKSEKOKULU
                                                        DALAMAN/MUĞLA

Fakültemiz İslam Tarihi ve Sanatları Bölümü İslam Tarihi ABD Araştırma Görevliliği alımı ön değerlendirme sonucu sınava girmeye hak kazanan adaylar için sınav bilgileri.

SINAV TARİHİ          : 28/01/2020

SINAV SAATİ             : 10:00