Muğla Üniversitesi Spor Kulübü Muay-Thai Sporcularından Büyük Başarı

08-10 Mayıs 2013 tarihleri arasında Fethiye’de yapılan Türkiye Büyük Bayanlar Muay-Thai Şampiyonası’na Muğla ilini temsilen 5 sporcu ile ilk kez katılan Muğla Üniversitesi Spor Kulübü sporcuları büyük bir başarıya imza attı. Antrenörlüğünü Okutman Gülcan Tekin’in yaptığı sporcularımızdan, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Zehra Gülgen 51 kg’da ikinci olurken, Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğrencileri Dilek Akar 54 kg’da üçüncü, Aydan Yurtsever 71 Kg’da birinci oldular. Milli Takım sporcusu olmayı hak eden Aydan Yurtsever, antrenörü Gülcan Tekin ile Portekiz’de yapılacak Avrupa Şampiyonası’nda Üniversitemizi, ilimizi ve Ülkemizi temsil edeceklerdir. Böylece, bu spor dalında Milli Takıma Muğla İl’inden sporcu gönderen ilk kulüp olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm sporcularımızın aynı zamanda Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencileri olması ayrıca mutluluk vericidir. Bundan sonraki hedeflerimiz mayıs ayında yapılacak Üniversiteler ve haziran ayında yapılacak Kulüpler Kick-boks Türkiye Şampiyonalarıdır. İleride çok daha büyük başarılar elde edeceklerine inandığım Muay-Thai şube sorumlumuz Yrd. Doç. Dr. Ali Tekin, antrenörümüz Okutman Gülcan Tekin ve değerli sporcu öğrencilerimizi gönülden tebrik ederim.

Prof. Dr. Yusuf Ziya Erdil

Muğla Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı