MSKÜ Senatosundan Kamuoyuna Duyurulur

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Senatosu aşağıdaki metnin kamuoyuna duyurulmasına oy birliği ile karar vermiştir.

28 Haziran 2016 tarihinde İstanbul Atatürk Havalimanında yapılan hain ve menfur terör saldırısında 28’i Türk olmak üzere 41 kişi hayatını kaybetmiş 239 kişi ise yaralanmıştır.

İç ve dış mihraklarla uzantılarının hain planlarıyla yapılan bu menfur terör saldırısını Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Senatosu olarak nefretle lanetliyoruz.

Asırlardan beri şehitlerimizin kanıyla sulanmış ve bize emanet edilmiş olan kutsal vatanımıza ve insanlarımıza yapılan iğrenç ve menfur saldırılar, asla birlik ve beraberliğimizi bozamayacaktır. Vatanımıza ve insanlarımıza saldıran hain ve vicdansız mihraklar, sinsi planlarını Ülkemiz üzerinde asla gerçekleştiremeyeceklerdir.

Bu menfur ve insanlık dışı saldırıda hayatını kaybedenlere Yüce Allah’tan rahmet; yaralılarımıza acil şifalar, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, sabır ve metanet diliyoruz.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Senatosu

Son Güncelleme Tarihi : 29.06.2016 14:51:57 Okunma Sayısı : 5015