Dış Fon Kaynaklı Projelerde “BURSİYER” Olarak Görev Yapan Araştırmacılara Yerleşke Öğrenci Evinde Barınma Hakkı

Üniversitemiz Öğretim Elemanları Tarafından Üniversitemiz adına Yürütülen Dış fon kaynaklı projelerde bursiyer/araştırmacı olarak görev yapan Fen Bilimleri Enstitüsünde lisansüstü eğitim yapan 6 (altı) öğrencimize, MSKÜ Barınma Hizmetleri Yönergesine göre Yerleşke Öğrenci Evinde barınma imkanı verilmiştir.

Üniversitemiz Barınma Hizmetleri Yönergesi kapsamında Üniversite Yerleşke Evinde barınma hizmeti alma şartı taşıyan lisansüstü öğrencilerimizin başvurularının Barınma Hizmetleri Yönetim Kurulu tarafından şartlarının uygun görülmesi halinde Üniversitemiz Yerleşke Evlerinden yararlanmaları mümkün olabilecektir.

Belirtilen nitelikteki projelerde görevli Lisansüstü eğitim yapan öğrencilerimizin Barınma Hizmetleri Yönergesi kapsamında başvurularını yapmaları gerekmektedir.

Son Güncelleme Tarihi : 28.11.2018 16:38:52 Okunma Sayısı : 3688