Çevrimçi Eğitimen Sertifika Programı V. Dönemi Kayıtları Başlamıştır.

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ ÇEVRİMİÇİ EĞİTMEN SERTİFİKA PROGRAMI (V. GRUP)

PROGRAMIN AMACI
Uzaktan öğretim ve e-öğrenme süreçlerinde başarıyı ve niteliği artırmak amacıyla uzaktan öğretim yöntemiyle ve/veya teknoloji destekli ders vermek isteyen öğretim elemanlarının ve eğitim personelinin uzaktan öğretim, e-öğrenme ve eğitimde yeni teknolojiler gibi güncel konularda bilgi ve becerilerle donatılması amacıyla düzenlenen bir sertifika programıdır.

Program sanal sınıflar yoluyla tamamen uzaktan yürütülecek, her hafta bir gün katılım zorunlu olmayan yüz yüze uygulama oturumu yapılacaktır.

PROGRAMIN KATILIMCILARI

Konuya ilgi duyan, bilgisayar ve internet bağlantısı bulunan, bilgisayar okuryazarı olan herkes bu programa katılabilir.

BEKLENEN ÇIKTILAR

Sertifika almaya hak kazanan katılımcılar bu programın tamamlanmasını takiben;
E-öğrenme sürecine ilişkin kapsamlı bilgiler elde edecek,
Öğrenme yönetim sistemleri ile sanal sınıf sistemlerini eğitimde etkin bir şekilde kullanabilecek,
Kendi derslerine ait içeriğin tamamını kendileri geliştirebilecek ve değerlendirebilecek,
Sosyal medya ve eğitimde kullanılan yeni teknolojilere ilişkin bilgi edinecek ve uygulama yapma imkânı bulacaklardır.

SERTİFİKA ALMA HAKKI

Program boyunca katılımcılar tarafından sergilenen performans değerlendirilecek, etkinliklerin her birinden %70 başarı gösterilmesi beklenecektir. Aynı şekilde sanal sınıfların en az %70’ine katılım sağlanması gerekmektedir. Yüz yüze oturumlara devam etmek zorunlu değildir. Bu koşulları yerine getiren katılımcılar, sertifika almaya hak kazanacaktır. Dersleri ve etkinlikleri takip etmek tamamen katılımcıların sorumluluğundadır.

EĞİTİM PROGRAMI

Program Tanıtımı (Yüzyüze + Video Kayıt)

16 Ocak 2014

e-Öğrenmenin Temelleri

20 Ocak 2014

Telif Hakları ve Etik

22 Ocak 2014

Öğrenme Yönetim Sistemleri (Moodle)

Okutman İlker Seyran

27 Ocak 2014

Sanal Sınıf Yönetim Sistemi (Adobe Connect)

Okutman İlker Seyran

19 Şubat 2014

20 Şubat 2014

BAŞVURU TARİHLERİ VE ÜCRETLER

Program, 16 Ocak – 20 Şubat 2014 tarihleri arasında yapılacaktır. Son başvuru tarihi 15 Ocak 2014’tür.
Program ücreti Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi mensupları ve öğrencileri için 100 TL, diğer üniversitelerin mensupları ve öğretmenler için 200 TL, bunların dışındaki tüm başvurular için 300 TL'dir.
Katılmak isteyenlerin http://uzem.mu.edu.tr/ adresindeki başvuru formunu doldurmaları, yukarıda bahsi geçen miktarlar ışığında eğitim bedelini Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi hesabına (Ziraat Bankası TR 54 000 1 000 201 357 584 42 5004) yatırmaları ve dekontu e-postayla (uzem@mu.edu.tr) göndermeleri gerekmektedir. Başvuru süresinin bitiminden sonra tüm katılımcılarımızın kullanıcı adı ve şifreleri başvuru formunda verdikleri e-posta adreslerine gönderilecektir.

İletişim için :(0252) 211 13 33

Son Güncelleme Tarihi : 15.01.2014 10:55:51 Okunma Sayısı : 5533