ADIM ÜNİVERSİTELER BİRLİĞİ SENATO KARARI

13 Mayıs 2014 günü Soma’da meydana gelen elim kaza bizleri milletçe tarifsiz, derin üzüntü ve keder içinde bırakmıştır. Şehitlerimizin ailelerinin ve milletimizin acı, üzüntü ve kederini ADIM Üniversiteler Birliği olarak paylaşıyoruz. Ailelerimize ve milletimize sabır ve metanet diliyoruz.

Milletçe var olma ve var kalmanın bir kere daha en öncelikli gündemimiz olduğu gerçeği ile üzüntü, keder ve acıların bizleri ayrılığa değil; birliğe, beraberliğe sevk ettiğinin ve millet olma şuurunu bir kere daha pekiştirdiğinin idrakindeyiz.

Bu duygu ve düşünce ile şehitlerimize Allah’tan rahmet ve mahsur kalan madencilerimizin kurtarılması için dualarımızla; yaralılara acil şifalar, aziz milletimize, ailelerimize başsağlığı diliyoruz.

Son Güncelleme Tarihi : 29.05.2014 09:32:41 Okunma Sayısı : 3970