2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü Değerlendirme Sonuçları

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

DOKTORA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

KESİN KAYIT TARİHLERİ : 27-28 Ocak 2020

YEDEK KAYIT TARİHİ : 30 Ocak 2020

DERS KAYIT TARİHLERİ : 27-31 Ocak  2020

KESİN KAYITLARDA İSTENEN BELGELER
 1- Mezuniyet Belgesi veya diploma aslı veya noter onaylı örneği
2- Transkript aslı veya noter onaylı örneği
3- ALES Sonuç Belgesi (Tezli Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri için)
 4- 6 adet fotoğraf
(Fotoğrafların arkasına ad soyad, anabilim dalı ve öğrenci numarası mutlaka yazılacak.)
5- Askerlik Durum Belgesi aslı veya noter onaylı örneği
6- İkametgah Belgesi
7- 40.00 TL tutarında iadeli taahhütlü posta pulu
8- Yabancı Dil Belgesi (YDS, ÜDS, KPDS ve Üniversitelerarası Kurul tarafından eşdeğerliği kabul edilen ulusal ve uluslararası yabancı dil bilgi düzeyi belirleme sınavları)(Yabancı Dil Belgesi isteyen ilgili anabilim dalı öğrencileri ve Tüm Doktora öğrencileri için)
9- Dekont (Tezsiz Yüksek Lİsans Öğrencileri için) (TEB Muğla Şubesi)
10- Kimlik Fotokopisi

TEZSİZ YÜKSEK LİSANS
TC Uyruklu
II. Öğretim                Uzaktan Eğitim
3,712.50                       3,712.50
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fen Bilimleri Enstitüsü 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü Eğitim Değerlendirme Sonuçları:

T.C. UYRUKLU ÖĞRENCİLER:
YÜKSEK LİSANS DEĞERLENDİRME SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ..
DOKTORA DEĞERLENDİRME SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ..
T.C. UYRUKLU ÖĞRENCİLER KAYIT TARİHLERİ/İSTENİLEN BELGELER VB..İÇİN TIKLAYINIZ..

KESİN KAYIT TARİHLERİ         :27-28 OCAK 2020
YEDEK KAYIT TARİHİ               :30 OCAK 2020
DERS KAYIT TARİHLERİ          :27-31 OCAK 2020

EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

ASIL LİSTEDEN YENİ ÖĞRENCİ KAYITLARI     : 27-28 Ocak 2020
YEDEK LİSTEDEN YENİ ÖĞRENCİ KAYITLARI : 30 Ocak 2020
KAYIT YENİLEME VE DERS KAYITLARI              : 27-31 Ocak 2020
DERSLERİN BAŞLAMASI                                       : 3 Şubat 2020
DERS DEĞİŞTİRME VE BIRAKMA                       : 3-7 Şubat 2020

KESİN KAYITLARDA İSTENEN BELGELER
1- Geçici Mezuniyet Belgesi veya Diploma aslı ya da Noter Onaylı Sureti (Aslı gibidir kabul edilmemektedir.)
2- Transkript Belgesi aslı ya da Noter Onaylı Sureti (Aslı gibidir kabul edilmemektedir.)
3- ALES Sonuç Belgesi
4- 4 (dört) adet fotoğraf (Fotoğrafların arkasına ad soyad, program mutlaka yazılacak.)
5- Askerlik Durum Belgesi aslı (Bakaya veya mahkemesi devam ediyor ibaresi bulunanların kayıtları yapılmayacaktır.)
6- İkametgah Belgesi
7- 40,00 TL tutarında posta pulu
ENSTİTÜ ADRES VE TELEFON NUMARALARI
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Kampüsü Ali Koçman Kültür Sanat Sitesi Kat:1 Kötekli/Menteşe/MUĞLA
Tel: 0 (252) 211 3091-3096-3098

Sağlık Bilimleri Enstitüsü 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü Eğitim Yazılı Değerlendirme Sınavı Sonuçları

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Doktora Programı

Yaşlı Sağlığı Doktora Programı

Beslenme ve Diyetetik Tezli Yüksek Lisans Programı

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Tezli Yüksek Lisans Programı
Başvuru Değerlendirme Sonuçları için tıklayınız

Sağlık Yönetimi II.Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı, başvuruların 20 kişiden az olması sebebiyle açılmayacaktır.

Kayıtlar Enstitümüzde yapılacaktır. Adres , telefon bilgileri ve yol tarifi için lütfen tıklayınız.

Asıl Listeden Yeni Öğrenci Kayıtları : 27-28 Ocak 2020
Yedek Listeden Yeni Öğrenci Kayıtları : 30 Ocak 2020
Kayıt Yenileme ve Ders Kayıtları : 27-31 Ocak 2020
Derslerin Başlaması : 03 Şubat 2020