YÖK 100/2000 Doktora Bursu Başvurusuna İlişkin Duyuru

Değerli akademisyenlerimiz,

Yükseköğretim Kurulu tarafından belirlenen öncelikli alanlarda ülkemizin ve dünyanın da içinde bulunduğu pandemi dönemine özel olmak üzere doktoralı insan kaynağına olan ihtiyacı karşılamak ve gelecek nesillere insan kaynağı yetiştirmek üzere yurtiçindeki devlet üniversitelerinde aşağıda listelenen 22 tematik alanda YÖK 100/2000 Doktora Bursu verilecektir.
Başvurmak isteyen akademisyenlerimizin  ön başvuru formunu doldurarak hulyasubasat@mu.edu.tr adresine 25.06.2020 tarihi mesai bitimine kadar göndermeleri gerekmektedir. 29.06.2020 tarihinde ise başvuru sahipleri projelerini oluşturulan komisyona sözlü olarak sunacaklardır.
Gönderilen formlar ve sunumlar oluşturulan komisyon tarafından değerlendirilecek ve Üniversitemiz adına Rektörlüğümüz tarafından YÖK’e en fazla alan için kontenjan başvurusu yapılacaktır.
Ön başvuru fomunun gönderimi için son tarih
25.06.2020
Başvuru sahiplerinin sözlü sunum tarihi
29.06.2020